BOOK NU!

Mike de Wit

Email: booking@spotlightproductions.eu
Telefoon: 0031 (0)6 55 29 81 84

Sister Sledge Next Generation: CAMILLE SLEDGE (USA)

Camille Sledge tourde de hele wereld over met de wereldberoemde Amerikaanse formatie Sister Sledge, officieel bestaande uit haar moeder Debbie Sledge en haar zussen.
Camille, zelf fenomenaal zangeres, geboren podiumdier én fotomodel, heeft nu zelf een wervelende show, waarbij onder meer onvergetelijke hits ‘We Are Family‘ en ‘We’re Lost In Music‘ in eigentijdse versies voorbij zullen komen. Maar ook eigen werk en de mooiste soulnummers zitten in de show. De veelzijdige Camille, die ook diverse andere
bands heeft en verschillende stijlen tot in perfectie beheerst, is inmiddels op eigen kracht een ster geworden. Sister Sledge ”Next Generation” dus, met een fenomenale live band onder leiding van de Nederlandse toppianist, -organist en -arrangeur Bas van Lier. Van Lier was eerder musical director bij Debbie Sledge en bracht vele studio-uren door met de fameuze moeder en dochter. Reken op een dampend en energiek concert, met zeer bekend en minder bekend werk, maar steevast en gegarandeerd ‘as soulful and as funky as can be’!